scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Efter några trevliga dagar på läger i Ora tar vi sommarlov och ses den 30e augusti för ett nytt scoutår.

Här är vårens program i PDF format.

VAR REDO!

Jonatan, Johan, Per, Tomas & Urban

DSC 0889 2

Mellan 7-9 år befinner sig de barn som kommer till våra spårarscout-kvällar. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Här vårens program i PDF format.

VAR REDO!

Anna, Kicki, Lars & Madicken