Något försenat (!) så finns nu i alla fall 2016 års femte och sista församlingsblad Kontakt att ladda hem. Kolla in menyn Församlingsblad!

Nu finns årets andra nummer av församlingsbladet Kontakt att hämta hem under rubriken Församlingsbladet. Varsågod!

scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Nu tar vi sommarlov och ses i höst. Det är inte bestämt men preliminärt startar vi höstterminen den 31e augusti.

Men kom ihåg: VAR REDO!

Urban, Johan, Tomas & Per

DSC 0889 2

Mellan 7-9 år befinner sig de barn som kommer till våra spårarscout-kvällar. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Men kom ihåg: VAR REDO!

Anna, Kicki, Lars, Madicken & Moa