scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Om ni undrar om något kan ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. till oss ledare så hör vi av oss.

Nu är hösten program klart, ni hittar det här. Om det inte står något annat i programmet så samlas vi klockan 1800 i Missionskyrkan och avslutar  ungefär 1930

VAR REDO!

Urban, Johan, Tomas & Per

DSC 0889 2

Mellan 7-9 år befinner sig de barn som kommer till våra spårarscout-kvällar. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Om ni undrar om något kan ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. till oss ledare så återkommer vi.

Nu är hösten program klart, ni hittar det här. Om det inte står något annat i programmet så samlas vi klockan 1800 i Missionskyrkan och avslutar  ungefär 1930

VAR REDO!

Anna, Kicki, Lars & Madicken 

Back to top