Något försenat (!) så finns nu i alla fall 2016 års femte och sista församlingsblad Kontakt att ladda hem. Kolla in menyn Församlingsblad!

Nu finns årets andra nummer av församlingsbladet Kontakt att hämta hem under rubriken Församlingsbladet. Varsågod!

scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Nu är hösten program klart, ni hittar det här. Om det inte står något annat i programmet så samlas vi klockan 1800 i Missionskyrkan och avslutar  ungefär 1930

VAR REDO!

Urban, Johan, Tomas & Per

DSC 0889 2

Mellan 7-9 år befinner sig de barn som kommer till våra spårarscout-kvällar. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Nu är hösten program klart, ni hittar det här. Om det inte står något annat i programmet så samlas vi klockan 1800 i Missionskyrkan och avslutar  ungefär 1930

VAR REDO!

Anna, Kicki, Lars & Madicken