Hudiksvalls missionsförsamling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning av covid-19. Detta gör att vi behövt ställa in samlingar av olika slag. Istället har videor med bibeltexter, andakter och gudstjänster börjat läggas ut på vår hemsida och Facebooksida.

Här på vår hemsida uppdateras församlingskalendern allt eftersom beslut tas om hur vi ska bedriva vår verksamhet under rådande omständigheter.

Det går fortsatt bra att ta kontakt per telefon eller mail. Se fliken Kontakta oss! här på hemsidan.

Gud välsigne dig!

Under rubriken Församlingskalender i menyn Aktuellt kan du se vår planering för kommande möten i vår församling.

De händelser som sker i närtid visas också i rutan Program på första sidan.

Välkommen!

scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Sommarlov från scoutträffarna men VAR REDO (i höst tar vi ny tag)!

Hannes, Jonatan, Johan & Kerstin

DSC 0889 2

För dig som är mellan 7-9 år är det spårarscout som gäller. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Nu drar vi igång igen efter sommarlovet VAR REDO!

Kicki & Lars