Hudiksvalls missionsförsamling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning av covid-19. Detta gör att vi behövt ställa in samlingar av olika slag. Istället har videor med bibeltexter, andakter och gudstjänster börjat läggas ut på vår hemsida och Facebooksida.

Här på vår hemsida uppdateras församlingskalendern allt eftersom beslut tas om hur vi ska bedriva vår verksamhet under rådande omständigheter.

Det går fortsatt bra att ta kontakt per telefon eller mail. Se fliken Kontakta oss! här på hemsidan.

Gud välsigne dig!

Under rubriken Församlingskalender i menyn Aktuellt kan du se vår planering för kommande möten i vår församling.

De händelser som sker i närtid visas också i rutan Program på första sidan.

Välkommen!

scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Vi börjar vårterminen på samma sätt som vi gjorde i december, dvs. det kommer att finnas scoutuppdrag som man får lösa. Ni hittar mer information på vår nya gemensamma scoutsida

Hannes, Jonatan, Johan & Kerstin

DSC 0889 2

För dig som är mellan 7-9 år är det spårarscout som gäller. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Vi börjar vårterminen på samma sätt som vi gjorde i december, dvs. det kommer att finnas scoutuppdrag som man får lösa. Ni hittar mer information på vår nya gemensamma scoutsida

Kicki, Hanna & Lars

eld
Välkommen till vår nya gemensamma sida för alla scouter i Hudiksvalls Equmenia i Missionskyrkan (HEM). På denna sida kommer vi att lägga sådant som är gemensamt för alla scouter oavsett åldersgrupp.

Under rådande pandemi blir sidans första uppgift att berätta om de olika uppdrag som ni scouter kommer att få varje torsdag framöver. Ni finner länkar till respektive veckans uppgift längre ner på denna sida(länken aktiveras under torsdag). Ni kan precis som förut även hämta dem i postlådan utanför kyrkan eller komma till kyrkan på torsdagar någon gång mellan 18:00 och 18:30. Då kommer någon av oss ledare att finnas på kyrkan för att lämna ut uppgiften men även för att kunna ge lite tips om hur ni kan lösa uppgiften.

Om ni undrar om något är ni välkomna att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa till någon av oss ledare.

Equmenia scouter: VAR REDO

Vecka 2 – del 1