Hudiksvalls missionsförsamling följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning av covid-19. Detta gör att vi behövt ställa in samlingar av olika slag. Istället har videor med bibeltexter, andakter och gudstjänster börjat läggas ut på vår hemsida och Facebooksida.

Här på vår hemsida uppdateras församlingskalendern allt eftersom beslut tas om hur vi ska bedriva vår verksamhet under rådande omständigheter.

Det går fortsatt bra att ta kontakt per telefon eller mail. Se fliken Kontakta oss! här på hemsidan.

Gud välsigne dig!

Under rubriken Församlingskalender i menyn Aktuellt kan du se vår planering för kommande möten i vår församling.

De händelser som sker i närtid visas också i rutan Program på första sidan.

Välkommen!

scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Om ni undrar om något kan ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. till oss ledare så hör vi av oss.

Hösterminen fick tyvärr ett tidigt slut pga corona. Istället kommer det läggas ut scoutuppdrag i brevlådor utanför kyrkan varje torstag fr.o.m. 26/11 som man kan komma och hämta.

Hannes, Jonatan, Johan & Kerstin 

DSC 0889 2

För dig som är mellan 7-9 år är det spårarscout som gäller. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Om ni undrar om något kan ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. till oss ledare så återkommer vi.

Hösterminen fick tyvärr ett tidigt slut pga corona. Istället kommer det läggas ut scoutuppdrag i brevlådor utanför kyrkan varje torstag fr.o.m. 26/11 som man kan komma och hämta.

Kicki, Hanna & Lars

Back to top